Demi Lovatosta varttui seksikäs popkaunotar

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Demi Lovato nousi kansainvälisesti tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvien myötä. Miljoonien nuorten tyttöjen roolimalliksi sittemmin noussut poplaulaja kiinnitettiin äskettäin X Factor -kykyjenetsintäkilpailun tuomaristoon.

Nyt Demi Lovato käänsi katseita X Factor -ohjelman koe-esiintymisissä Kalifornian San Franciscossa. Tummista ja pitkistä kutreistaan tunnettu teinitähti oli nimittäin värjännyt hiuksensa pinkin sävyisiksi. Hiustyyliä muuttanut neitokainen oli pukeutunut mustaan minimekkoon ja korkokenkiin.

Demi on ollut viime aikoina otsikoissa X Factor -pestinsä lisäksi suhdehuhujen merkeissä. Hänen nimittäin huhutaan deittailevan One Direction -yhtyeestä tutun irkkulaulajan Niall Horanin kanssa. Lovato on muun muuassa paljastanut, että hän on ihastunut poikabändin 18-vuotiaaseen jäseneen.

Demi Lovato on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan. Hän hakeutuikin vieroitushoitoon vuonna 2010 muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa. Neitokainen on tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat “Stay strong”.