Viidakon tähtöstä ei ryöstetty Tallinnassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohujulkkis Henna Kalinainen, eli tutummin BB-Henna, oli aikoinaan kovasti otsikoissa myrskyisän avioliittonsa ja parisuhteensa merkeissä. Viime aikoina hänet on kuitenkin yhdistetty lähinnä kotimaiseen Viidakon tähtöset -realityohjelmaan.

Tänään useat kotimaiset verkkojulkaisut ovat uutisoineet, että Henna Kalinainen olisi tullut ryöstetyksi Tallinnassa. Väitteet eivät kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä todellisuudessa BB-Henna on joutunut ainoastaan varkauden uhriksi.

Henna Kalinainen on itse kertonut, että häneltä varastettiin Tallinnan laivaterminaalissa omaisuutta hänen nukkuessaan. Esimerkiksi puhelin lähti varkaiden matkaan. Kyseessä ei kuitenkaan ollut ryöstö, sillä ryöstössä uhrin henkeen ja terveyteen kohdistuu aina uhkaa. Tässä tapauksessa nukkuvaa Kalinaista ei ole ainakaan hänen omien sanojensa mukaan uhattu mitenkään, joten häntä ei ole siten myöskään ryöstetty.