Tämän julkkiksen kanssa halutaan matkustaa – yllätysnimi ykköseksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman kauneimpia, kuumimpia ja seksikkäimpiä julkkiksia listataan vuosittain lukuisissa äänestyksissä. Nyt fanit ovat äänestäneet myös parhaimmasta matkakumppanista, ja voittajaksi onkin noussut yllätysnimi.

Sky Movies -sivuston kyselyssä halutuimmaksi matkakumppaniksi valittiin menestyselokuvista ja Frendit-komediasarjasta tunnettu näyttelijätär Jennifer Aniston. Kaikkien aikojen seksikkäimmäksi naiseksi valittua Anistonia pidetään myös hauskana seurana, jonka kanssa pidempikin automatka sujuu viihdyttävästi.

Fanit tuntuivat arvostavan matkakumppaneissaan eniten letkeää huumoria, sillä listalta löytyy monia komedianäyttelijöitä. Kymmenen parhaan matkakumppanin joukkoon valittiin muun muassa Simon Pegg, Jim Carrey, Robert Downey Jr., Chevy Chase ja Russell Brand. Listaus oli miesvoittoinen, koska naistähdistä siihen valittiin Anistonin lisäksi vain konkarinäyttelijätär Susan Sarandon.