Jennifer Anistonille yllättävä sivallus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Jennifer Aniston sai äskettäin maineikkaan tittelin, sillä hänet äänestettiin kaikkien aikojen seksikkäimmäksi naiseksi. Men’s Health -lehden äänestyksen mukaan Aniston vei ykköspaikan muun muuassa sen takia, että hän on hauska ja jalat maassa oleva ihminen.

Aiemmin kaunottaren rakkauselämää on pidetty epäonnisena, varsinkin kun monet hänen suhteistaan ovat ajautuneet karille. Nyt tähti on kuitenkin erittäin onnellinen uuden poikaystävänsä Justin Therouxin kanssa. Ilkeät kielet voivat silti edelleen jatkaa puhettaan. Tällä kertaa kommentteja on kuultu Unelmien poikamiestyttö -realityohjelman juontajan Chris Harrisonin suusta.

– Olen aina ajatellut, että Jennifer Aniston olisi täydellinen unelmien poikamiestyttö. Hänen rakkauselämänsä tuntuu aina menevän päin mäntyä, kertoo Chris Harrison Us Weekly -sivustolle.

Harrison pitää peukkuja, että Aniston vielä nähtäisiin jonain päivänä hänen juontamassaan realitysarjassa. Mies erosi itsekin äskettäin 18-vuotisesta avioliitosta vaimonsa Gwenin kanssa. Harrison tietäisi myös parhaimman ehdokkaan seuraavaksi unelmien julkkispoikamieheksi. Juontaja viettäisi omien sanojensa mukaan mieluusti useita viikkoja George Clooneyn kanssa ohjelman kuvauksissa.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston seurustelee näyttelijä Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tähti on kuvattu onnellisen näköisenä komean poikaystävänsä kanssa.