Jennifer Lopezin show tihkui seksiä – nähdäänkö sama Suomessa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin latinotähti Jennifer Lopez saapuu konsertoimaan Suomeen ensi syksynä. Nykyisin myös Idol-tuomarina tunnettu kaunotar nousee Hartwall Areenan lavalle 7. marraskuuta. Lopez saapuu Suomeen osana uutta maailmankiertuettaan.

Nyt kiertue on edennyt Brasiliaan saakka, ja siellä Jennifer Lopez kuvattiin toissailtana esiintymässä Pop Music Festival -tapahtumassa. Esiintyminen oli erittäin näyttävää, eikä vähiten latinokaunottaren paljastavien asujen ansiosta. Aika näyttää nähdäänkö myös Suomessa sama puvustus.

Seuraavaksi 42-vuotias latinodiiva on tekemässä realityohjelmaa, jossa keskitytään kuvaamaan tähden kiertueella esiintyviä tanssijoita. Sarjan tähtenä nähdään luonnollisesti myös Lopezin 25-vuotias poikaystävä Casper Smart. Mies työskentelee jo nyt tanssijaryhmän valvovana koreografina, joten hänen osansa sarjassa tulee olemaan suuri. Jennifer Lopez itse esiintyy sarjassa oman aikataulunsa mukaan, eikä tähteä välttämättä nähdä joka jaksossa. Realitysarja alkaa televisiossa E! Online -sivuston mukaan ensi vuoden alussa.

Latinokaunotar nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 14. toukokuuta.