Justin Bieber mokasi nolosti gaalassa – onnenpotku fanille

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Justin Bieber aiheutti viime viikolla monelle tyttöfanilleen pettymyksen, kun hän ei suostunut jakamaan nimikirjoituksia lentokentällä. Tapauksesta kuvattiin video, joka julkaistiin nopeasti verkossa.

Nyt 18-vuotiaan poplaulajan kerrotaan mokanneen nolosti Much Music Video -palkintogaalassa. Justin Bieber pokkasi lempiartisti-kategorian voittopystin ja piti lyhyen kiitospuheen esiintymislavalla. Puheen jälkeen hän poistui lavalta ja tervehti eturivissä seisoneita fanejaan.

Poplaulaja hämmentyi kiljuvien faniensa edessä, kun hän tarjosi kättään ihailijoidensa kosketettavaksi. Eräs teinityttö nappasi Bieberin palkintopystin hänen kädestään. Teinitähti käveli tapahtuneen jälkeen takahuoneen puolelle ja pyysi vartijoita hakemaan hänen pystinsä takaisin.

Teinityttö palautti pystin supertähdelle, joka huhujen mukaan aikoo osoittaa kiitollisuutensa fanilleen yllätyksen merkeissä, TMZ-sivusto uutisoi.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistiin 19. kesäkuuta. Se nousi 26 maassa iTunes-musiikkipalvelun listaykköseksi. Levyllä kuullaan muun muuassa Maria-kappale, jossa Bieber sivaltaa erästä naispuolista faniaan. Mariah Yeater -niminen ihailija väitti taannoin, että teinitähti on hänen poikalapsensa isä. Biisin on kerrottu saaneen vaikutteita Michael Jacksonin Billie Jean -hittikappaleesta.