Karvanoppa-autossa oli alapää kunnossa – näin kävi hiuksille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet nuoret tuunaavat autojaan ja käyttävät rahansa esimerkiksi menopeliensä äänentoistojärjestelmiin. Tieliikenteessä subbarilla varustetun auton kuulee jo kaukaa. Nyt verkossa on julkaistu hauska video, jossa nähdään, mitä voimakas subbari voi aiheuttaa.

Nettivideolla nähdään tummahiuksinen nainen, joka nojaa pysäköidyn auton ikkunaa päin. Parkkipaikalla kuvatun videon taustalla kuullaan Sean Paulin ja T-Painin kappale U Ain’t Know. Tilanne saa yllättävän käänteen vasta videon lopussa.

Auto alkaa nimittäin jytisemään kappaleen bassokohdissa niin voimakkaasti, että naisen hiukset hulmuavat jyskytyksen aikana. Auton äänentoistojärjestelmää voisikin käyttää myös muuhun tarkoitukseen – nimittäin hiusten kuivaamiseen. Kovaääninen bassojytinä voi kuitenkin aiheuttaa korvavaurioita.