90-luvun suosikkilaulaja tekee paluun: ”Olen palannut studioon”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen laulajatähti Lisa Stansfield nousi kansainvälisesti tunnetuksi 1990-luvulla. Hän julkaisi vuonna 2004 The Moment -albumin, ja sen jälkeen yli 20 miljoonaa levyä myynyt artisti vetäytyi musiikkiuraltaan. Nyt Stansfieldin fanit voivat päästää suustaan ilohihkaisuja.

Poptähti Lisa Stansfield suunnittelee nimittäin parhaillaan paluutaan. 46-vuotias laulaja on työstänyt viime aikoina uutta materiaalia tulevaa albumiaan varten. Stansfield levytti viimeksi kahdeksan vuotta sitten, mutta nyt hän on palannut mikrofonien ja miksauslaitteiden äärelle.

– Siitä on pitkä aika. Minulla on ollut kiireitä, mutta voin vahvistaa, että olen palannut studioon, Lisa Stansfield kertoi Sunday Mirror -lehdelle.

Laulajan mukaan hän on saanut lukuisia kutsuja televisiossa pyöriviin realitysarjoihin, jotka kertovat julkkiksista. Tähti ei kuitenkaan halunnut osallistua ”tyrkkyjulkkisten” realitysarjoihin, vaan tehdä paluun viihdemaailmaan musiikillaan. Lisa Stansfield kertoi, että hän on odottanut paluutaan jo pitkään.

Lisa Stansfield esiintyi ensimmäisen kerran televisiossa vuonna 1982, kun hän osallistui erääseen laulukilpailuun. Arista-levy-yhtiössä vaikuttaneen artistin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa All Around the World, This is the Right Time, You Can’t Deny It ja Jackie. Hän on naimisissa muusikko Ian Devaneyn kanssa.