Micaela Schäfer on seksikäs DJ-kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen julkkiskaunotar Micaela Schäfer suorastaan loukkasi taannoin Men In Black III -elokuvan ensi-iltajuhlien järjestäjiä, sillä hän saapui paikalle lähes alastomana ja massiivisen silikonirinnat käytönnössä paljaana.

Nyt Micaela on esitellyt uusia puolia itsestään, sillä hän on seurannut monien muiden julkkiskaunotarten jalanjäljillä ja ryhtynyt DJ-tähdeksi. Seksikäs DJ-tähti kuvattiin soittamassa levyjä CSD Truck -tapahtumassa Berliinissä.

Micaela Schäfer tunnetaan Saksassa yleisjulkkiksena, joka toimii muun muassa tiskijukkana DJane -nimellä. Lisäksi hän käyttää taiteilijanimiä Miss Venus ja Miss Maxim. Micaela Schäfer osallistui vuonna 2006 Huippumalli haussa -ohjelman saksalaisen version ensimmäiselle tuotantokaudelle ja sijoittui kahdeksanneksi. Hän on lisäksi osallistunut Big Brother -ohjelmaan ja poseerannut urallaan useita kertoja myös nakukuvissa esimerkiksi Playboy ja FHM -lehtien sivuilla.