Tutkimus paljasti: Naiset retostelevat miehensä peniksen koolla

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Stereotypian mukaan kauniimman sukupuolen edustajat erehtyvät silloin tällöin juoruilemaan asioistaan. Kun rakkauselämä sujuu lemmekkäästi, voi neitokaisella herätä halu kertoa ystävättärilleen elämänsä valloittaneesta komistuksesta.

Nyt Cosmopolitan-lehti kertoo miehen näkökulman siihen, mitä kaksilahkeisesta kannattaa paljastaa muille. Housuissa pullistelevat sukukalleudet ovat monen komistuksen ylpeys. Poikaystävä tuskin siis panee pahakseen sitä, jos rakastettu siunailee kovaan ääneen naislaumalle hänen elimensä kokoa. Lehden tietojen mukaan 73 prosenttia miehistä kannustaa naisiaan levittämään miehisen jyhkeyden evankeliumia niin laajalti kuin mahdollista.

Seksuaalisten seikkailujen sankarina mies pistää yleensä taitonsa peliin tyttöään suudellessaan. Vaikka nainen joutuisikin alussa ohjaamaan uroksen suudelmia oikeaan rytmiin, voi mies osoittautuakin harjoituksen avulla supersuutelijaksi. Lähes 90 prosenttia miehistä haluaisi naisensa julistavan hänet erinomaiseksi suutelijaksi.

Söpöt lempinimet kuuluvat suhteeseen eittämättä, vaikka karski komistus ei tätä mielellään kenellekään myöntäisi. Kuinka hukata kundi 10 päivässä -elokuvassa Kate Hudsonin esittämä roolihahmo kutsuu Matthew McConaugheyn penistä Krull the Warrior King -lempinimellä. Herttaisen koominen lempinimi voi ehkä huvittaa makuuhuoneen puolella, mutta nolostuttaisi miehen, jos juttu leviäisi sen ulkopuolelle.

Komistus saattaa panostaa naisensa mieliksi suurieleisiin lahjoihin ja ajoittaiseen luksukseen. Tällaisista lahjoista kerskailu voi vain kohottaa miehen itsevarmuutta, kun annat ystävillesi kuvan hänestä anteliaana tyyppinä. Intiimeimmistä lahjoista ei kannata juoruilla, mutta lomamatkat, shampanjapullot ja korut sopivat hyvin hehkutuksen aiheiksi.

Makuuhuoneen puolella pääsevät villit vaistot valloilleen, siispä mies voi joskus yllättää tuhmilla puheilla. Seksiaktin keskellä sanottu asiat kannattaa pitää vällyjen välissä. Tyttöystävät saavat mielellään kertomuksesta makeat naurut, mutta poikaystävääsi tarinointi todennäköisesti vain nolottaa. Säästä miehesi siis tällaiselta huomiolta ja keskity ylistämään mieluummin hänen hyväntahtoista persoonallisuuttaan.