Lewis Hamilton törmäili F1-kisassa – Nicole Scherzinger biletti synttäreillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuvat Lewis Hamilton ja Nicole Scherzinger ovat tuttuja sekä formula- että viihdepiireistä. Entinen F1-maailmanmestari ja poptähti ovat seurustelleet jo vuosikausia, mutta Scherzinger vierailee vain harvoin formulavarikoilla.

Pari viikkoa sitten F1-tähti Lewis Hamilton ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger nähtiin harvinaisella yhteisellä lemmenlomalla, mutta viime viikonlopun he viettivät taas erillään. Hamilton tunaroi formulakisoissa Espanjassa, kun Scherzinger puolestaan keikisteli seksikkäänä Las Vegasissa. Kaunotar juhli 34-vuotispäiväänsä Tao-klubilla upeassa asussa.

Hamiltonin ja Scherzingerin suhteessa on ollut runsaasti ylä- ja alamäkiä, ja julkkispari on syyttänyt ongelmistaan kiireistä elämäntyyliä. Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona julkisuuteen noussut Nicole Scherzinger esiintyi vielä taannoin Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina ja on viritellyt jo pidempään soolouraansa artistina.