Skrillexin hitistä upea coverversio – tätä kauniimpaa saa hakea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pääkaupunkiseudun tuntumassa elokuun puolivälissä järjestettävä Weekend Festival tuo uutta väriä Suomen festivaalitarjontaan. Yksi festivaalin huippuartisteista on kolme Grammya voittanut dubstep-musiikin kärkinimi Skrillex.

Suomessa viime kesänä hetkessä loppuunmyydyn keikan tehnyt Skrillex on tällä hetkellä yksi elektronisen musiikin edelläkävijöistä. Musiikkityylinä dubstep ei ole lainkaan helpoimmasta päästä, mutta siitä huolimatta hänen hittejään on coveroitu viime aikoina kovasti. Eräs versioista poikkeaa kuitenkin muista kauneudellaan, sillä soittimina käytetään muun muassa ksylofonia.

Espoossa Luukin Kartanon ulkoilualueella järjestettävä Weekend Festival sijaitsee vain 25 kilometriä Helsingin keskustasta. Skrillex esiintyy tapahtumassa perjantaina 17. elokuuta.