Tässä farkut laiskalle iPhone-käyttäjälle – taskuja ei enää tarvita

Digi · Meri Pulkkinen

Suositulla iPhone-älypuhelimella on valtava määrä käyttäjiä ympäri maailmaa. Siksi myös iPhone-puhelimeen sopivien oheistuotteiden myynti on päätähuimaavaa kasvavan kysynnän takia. Nyt ahkeralle iPhonen käyttäjälle on suunniteltu omat farkut.

Alphyn Industries kertoo nettisivuillaan, kuinka uniikit farkut on suunniteltu ”muuttamaan tapaa jolla käytämme farkkujamme ja älypuhelimiamme”. Mullistavissa housuissa reidessä on ohuella muovilla päällystetty tasku, johon arvokkaan älypuhelimen voi sujauttaa. Taskun päällä on kankaasta tehty suojaläppä. Katso kuvat tästä.

Farkkujen avulla iPhonea voikin käyttää ilman että joutuu edes ottamaan puhelinta pois housujensa taskusta. Taskuun mahtuu myös pienempi Android-mallinen älypuhelin. Uutuustuotteella on hintaa 160 dollaria, eli noin 128 euroa. Innovatiivinen firma tekee myös iPhone-taskulla varustettuja huppareita, jonka käyttäjä erottuu käsivarressa olevaa älypuhelinta näppäillessään varmasti massasta. Huppari maksaa 199 dollaria, eli noin 159 euroa.