Idols-Torsten sai levytyssopimuksen – Diandra mukana levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelmassa mukana ollut Torsten Borg on saanut levytyssopimuksen. Hänen esikoislevynsä on tuottanut laulaja-lauluntekijä Markus Nordenstreng.

– Nuoresta iästään huolimatta Torstenilla on harvinaisen kypsä näkemys omasta soundistaan ja musiikillinen sivistyskin on huomattava. Kaveri paiski studiossa hommia kuin kypsempi konkari konsanaan ja osan levyn biiseistä hän onnistui purkittamaan ekalla otolla kertalaakista narulle, Markus Nordenstreng kertoo.

Kappaleita sävelsivät Markuksen ohella myös Tuomo Prättälä ja Tuure Kilpeläinen. Ensimmäinen single Junebug on kalifornialaisen laulaja-lauluntekijä Robert Francisin käsialaa. Kappale oli ranskalaisten radioasemien soitetuin kappale vuonna 2010. Levyllä ovat mukana myös esimerkiksi Egotripin Knipi, Sami Kuoppamäki, Tuomo Prättälä, Janne Haavisto, Miikka Paatelainen, Ninni Poijärvi, Mika Kuokkanen, Mikko Mäkelä ja Jussi Jaakonaho.

Eräs levyn vierailijoista on Idols-kollega Diandra Flores, joka vierailee Torstenin levyllä kolmessa kappaleessa. Idea duetosta syntyi Torstenin ja Diandran laulettua yhdessä jo Idols-kisassa.