Facebookin tempaus suututti miljoonat – muutti sinunkin tietojasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on aiheuttanut usein päänvaivaa käyttäjilleen odottamattomilla päivityksillä ja muutoksilla. Tällä viikolla käyttäjät ovat saaneet huomata, että Facebook on muuttanut omatoimisesti käyttäjien sähköpostiosoitteet.

Facebook muutti käyttäjien tiedoissa näkyvät sähköpostiosoitteet sellaisiksi, että niiden etuosa on käyttäjätunnus ja loppuosa @facebook.com. Yllättävä muutos on aiheuttanut jälleen kerran runsaasti ärtymystä, mutta tilanteen saa korjattua helposti omista asetuksista.

Käyttäjän tulee valita omalla profiilisivullaan ”Tietoja” ja sieltä Yhteystiedot–kohdassa ”Muokkaa”. Sen jälkeen näkyviin tulevat palvelun käyttämät sähköpostiosoitteet, joista oikea on piilotettu aikajanalta ja palvelun uusi osoite esitetään aikajanalla. Osoitteiden vieressä olevista valinnoista käyttäjä voi piilottaa uuden Facebook-sähköpostin ja palauttaa esiin oman oikean osoitteensa.