Spaissaritähti kuvattiin aussibikineissä – tietenkin timmissä kunnossa! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, muistetaan parhaiten legendaarisen Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Taannoin julkkistähti synnytti kolmannen lapsensa Madison Brown Belafonten, ja sittemmin he suuntasivat Australiaan.

36-vuotias ex-spaissari on asustanut viime aikoina Australiassa, jossa Mel B tuomaroi X Factor -kilpailua. Julkkistähti ja hänen miehensä Stephen Belafonte on nyt kuitenkin kuvattu vuorostaan Los Angelesissa, jossa Mel B kunnioitti Australiaa pukeutumalla maan lipun väreissä oleviin bikineihin.

Spice Girls -yhtyeen hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti Mel B:n ja tämän miehen harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.