Näin pyörität miesrulettia – opi sarjadeittailun salat

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Sinkkuelämää -televisiosarjassa kosmopoliitit viettelijättäret vaihtavat tiuhaan tahtiin seuralaisiaan seksin ja hauskanpidon merkeissä. Vaikka kotimaisen kaunottaren elämä ei aivan fiktiivistä glamouria vastaisikaan, voi neitokainen silti eksyä usean miehen loukkuun.

Nyt Glamour-lehti paljastaa sarjadeittailun säännöt, joilla usean uroksen deittiputkesta selviää kuiville. Jotkut asiantuntijat väittävät, ettei ihmistä olekaan luotu yksiavioiseksi. Varsin moni silti nauttii suhteesta yhden ihmisen kanssa kerrallaan. Jos deittailu on kuitenkin päässyt livahtamaan sarjaruletin puolelle, kannattaa komistuksen seurassa pyrkiä mahdollisimman suureen rehellisyyteen.

Deittailu voi loppua seinään, jos nainen lipsauttaa varsinaisen totuuden ihastuneelle urokselle. Harva mies sietää reviirillään kilpailijoita, joten mikäli deitit saavat tietää toisistaan, voi tilanne olla piinaavan kiusallinen. Kiinnijäämisen riski on melkoinen, varsinkin jos komistukset sattuvat asumaan samassa kaupungissa.

Parhaimmassa tapauksessa neitokainen osaa ottaa deittikumppaninsa huomioon, ja jättää hienotunteisesti sitoutumista kaipaavat urokset omaan rauhaansa. Selkeästi vakavissaan olevat romantikkomiehet eivät välttämättä suhtaudu ymmärtäväisesti modernin naisen hurvittelevaan elämäntyyliin. Jos ei hae vakavaa suhdetta, se kannattaa ilmaista reilusti deittikumppanille, ettei hänessä herää turhia toiveita.

Ihailijoiden piiritettävänä oleminen saa naisen kuin naisen hehkumaan. Kevyelle hauskanpidolle on oma elämänvaiheensa, jolloin miesjahti parhaiden ystävättärien ja riehakkaiden sateenkaaridrinkkien kanssa on parasta viihdettä. Jos kaunotar tälle tielle lähtee, kannattaa hurvittelusta ottaa kaikki ilo irti. Useamman kaksilahkeisen deittaileminen voi lisäksi auttaa neitoa kartoittamaan piirteitä, joita hän etsii unelmiensa miehestä.

Sarjadeittailusta ei kuitenkaan kannata tehdä peliä, jota toistaa kaavamaisesti päivästä toiseen. Tuolloin voi olla jopa vaikeaa asettua yhden miehen kanssa suhteeseen, kun oikea komistus lopulta tulee vastaan. Merkittävän ihmisen saapuminen elämään ajaa ihmisen väistämättä miettimään omia arvojaan, ja mitä hän todella ihmissuhteiltaan haluaa.

Intohimoisen sarjadeittailijan voi myös olla hyvä kysyä itseltään mikä ylipäätään ajaa hänet useampien kumppanien suhteisiin. Osa neitokaisista voi helpottua myöntäessään hakevansa tilanteista pönkitystä itsetunnolleen. Sarjadeittailu voi myös olla todellisen intiimiyden välttelyä, kun henkilön suhteet jäävät nopeiksi ja pinnallisiksi.