50 Cent loukkaantunut kolarissa – kuva sairaalasta nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin esiintynyt hiphop-tähti 50 Cent on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa otsikoista, koska hänen uransa ei ole tällä hetkellä parhaassa mahdollisessa tilanteessa. Nyt hänet on kiidätetty jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä sairaalahoitoon.

Kuva: ThisIs50.com

Nyt 36-vuotias 50 Cent on nimittäin loukkaantunut kolarissa ajettuaan citymaasturillaan kuorma-auton perään. Hetki sitten hänen tiedottajansa vahvisti, että niskan alueelle aiheutuneet vammat eivät ole vakavia ja että artistilla ei ole hengenvaaraa. Hänen uskotaan pääsevän pian pois sairaalasta.

Viime vuonna 50 Centin levy-yhtiö kieltäytyi yllättäen julkaisemasta Black Magic -albumia. Räppäri myönsi olevansa ongelmissa levy-yhtiö Interscopen kanssa ja kertoi, ettei aio enää jatkossa työskennellä heidän kanssaan. 50 Cent näytteli vuonna 2008 näyttelijäkonkareiden Robert De Niron ja Al Pacinon kanssa elokuvassa Righteous Kill. Hän sanoi kolmikon ystävystyneen elokuvan kuvauksissa. Räppäri kertoi nauttivansa heidän kanssaan hengaamisesta, sillä hän sanoi jäävänsä huomiossa “kolmanneksi pyöräksi”.