Jennifer Lopezin asu olisi voinut peittää enemmänkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin latinotähti Jennifer Lopez saapuu konsertoimaan Suomeen ensi syksynä. Nykyisin myös Idol-tuomarina tunnettu kaunotar kuvattiin viikonloppuna esiintymässä Pop Music Festival -tapahtumassa paljastavissa asuissa.

Nyt Jennifer on kuvattu Rio de Janeirossa, Brasiliassa, jossa hän viettää hyvin ansaittua lomaa yhdessä poikaystävänsä Casper Smartin ja lastensa Emmen ja Maxin kanssa. Eilen Jennifer tyytyi nautiskelemaan hotellin uima-altaalla, ja samalla hän oli valinnut ylleen huomattavasti aikaisempaa vähemmän ylävartaloa peittävän uima-asun.

42-vuotias latinodiiva on tekemässä realityohjelmaa, jossa keskitytään kuvaamaan hänen kiertueellaan esiintyviiin tanssijoihin. Sarjan tähtenä nähdään Lopezin 25-vuotias poikaystävä Casper Smart, joka työskentelee tanssijaryhmän koreografina. Jennifer Lopez itse esiintyy sarjassa oman aikataulunsa mukaan, eikä tähteä välttämättä nähdä joka jaksossa. Realitysarja alkaa televisiossa E! Online -sivuston mukaan ensi vuoden alussa.

Latinokaunotar nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 14. toukokuuta.