Suomalaismiehet hauskuttavat Euroopan kaduilla – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen KomediaSirkuksen esiintyjät, koomikkotaikuri J-P Pirinen ja jonglööritaikuri Janne Mustonen, lähtivät äskettäin Suomesta tarkoituksenaan kiertää Eurooppaa omalla Grand Tourillaan. Kaikki elämiseen ja matkustamiseen tarvittavat rahat ansaitaan kaupunkien kaduilla esiintymällä.

– Hypätään tyhjän päälle, asumis- ja ruokarahat on tienattava kadulta, JP Pirinen vahvisti Staralle.

KomediaSirkuksen Grand Tour käynnistyi Kööpenhaminasta, jonka ensimmäisestä esiintymisestä miehet ovat nyt julkaisseet myös videon verkossa. Turnee on samaan aikaan edennyt jo Hampuriin saakka. Kotimaahan parivaljakon on tarkoitus palata elokuun alussa, kun matka on sitä ennen edennyt Britannian ja Ranskan kautta Espanjaan.