Mariska palaa uudella levyllä – tässä tuore musiikkivideo

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes kultaa debyyttialbumillaan myynyt Mariska & Pahat Sudet julkaisee uuden albumin syyskuussa 2012. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu Liekki on parhaillaan jo radiosoitossa. Kappaleen musikkivideo on Jukka Immosen kuvaama ja ohjaama.

– Videon kuvaaminen oli intensiivinen operaatio. Oltiin Susien ja tuottaja Jukka Immosen kanssa neljä päivää Wienissä ja Bratislavassa. Yhdistimme videon kuvaukset ja albumilla kuuluvat jousinauhoitukset samaan matkaan. Viimeinen silta kohtaus kuvattiin Helsingissä, kertoo Mariska.

Mariska & Pahat Sudet löivät itsensä läpi suomalaisille vuonna 2010. Heidän debyyttialbumiaan on myyty yli 9 800 kappaletta ja levyltä soi radioissa tiuhaan Suloinen myrkynkeittäjä -hitti. Mariska on myös tunnettu sanoittaja Suomessa, hänen kynästään on irronnut jättihittejä kuten mm. Jenni Vartiaisen Missä muruseni on –kappale.