Nu-discon supertähti Tensnake keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nokia tuo Flow Festival -viikonloppuun huippuesiintyjiä maailmalta. Nokia Factoryn lavalle nousee lauantaina 11. elokuuta saksalainen Tensnake ja samana iltana Kuudes Linja -ravintolan valloittaa yhdysvaltalainen Cosmo Baker.

Cosmo Bakerin ja Coma Cat -hitistään tunnetun Tensnaken lisäksi sunnuntaina 12. elokuuta Nokia Factoryssa esiintyy paljon toivottu ja ensiesiintymisensä Suomessa tekevä John Talabot. Muita jatkobileiden esiintyjiä ovat englantilainen Bicep ja jamaikalainen Coppershot Sound.

– Club Lumian sivuilla on saanut jättää artistitoiveita: Tensnake, Cosmo Baker ja John Talabot olivat kaikkein eniten toiveita keränneiden joukossa. On hienoa päästä tarjoamaan haluttujen artistien keikkoja yleisölle, ja päästää juhlijat mukaan täysin ilmaiseksi, Nokian Marketing Manager Tuomas Lonka kertoo.

Nokia on jo toista kertaa elokuisen Flow-kaupunkifestivaalin pääyhteistyökumppani. Tänä vuonna kansainvälisiä huippuartisteja nähdään Nokia Blue Tent -lavan ja Nokia Loungen lisäksi festivaalialueen ulkopuolella. Nokia järjestää Nokia Factory -tapahtumatilassa sekä Siltanen ja Kuudes Linja -ravintoloissa ilmaiset jatkobileet kaikkina Flow Festival -viikonlopun kolmena iltana 10. – 12. elokuuta.