Mies, tämän asuntosi paljastaa sinusta naiselle

Koti & Asuminen · Neea Jokinen

Moni mieskin siivoaa asuntonsa putipuhtaaksi, kun tiedossa on esimerkiksi ensitreffit koti-illallisen merkeissä. Ihastus voikin tutkailla treffikumppaninsa asuntoa sillä aikaa, kun toinen osapuoli kokkailee keittiön puolella.

Nyt Cosmopolitan-lehden verkkosivuilla on julkaistu artikkeli, jossa autetaan naisia tulkitsemaan miestä hänen asunnostaan löytyvien tavaroiden avulla. Speed Decorating -sisustuskirjan kirjoittaja Jill Vegasin mukaan miehen luonteen ja elämäntyylin voi päätellä hänen kotinsa sisutuksesta.

Jos miehen kodin seinällä roikkuu neon-väreillä vilkkuva olutkyltti, niin kaksilahkeinen pitää selvästikin villistä elämäntyylistä. Pubimainen oluttaulu viestii, että mies on menevä ja huumorintajuinen. Nainen voikin arvuutella treffi-illan aikana, onko mies valmis pidempään seurustelusuhteeseen.

Vakavaa parisuhdetta etsivä neitokainen voi kääntyä miehen ulko-ovella takaisin pihan puolelle, jos miehen olohuoneesta löytyy vanhoja urheilupokaaleja. Mies ei selvästikään ole kasvanut aikuiseksi, jos hän pitää voittamiaan pystejä kotinsa paraatipaikalla.

Olohuoneen valtavat nahkasohvat voivat kertoa, että miehen elämässä ei ole tilaa naiselle. Olohuonetta dominoivat mustat nahkasohvat omistava mies ei ole välttämättä valmis vakiintumaan. Mies voi olla luonteeltaan materialisti, jos hänen kodistaan löytyy kovinta huutoa oleva televisio tai virheettömän puhdas valkoinen sohva. Naisen kannattaakin testata modernismista kiinnostuneen miehen luonnetta viemällä hänet esimerkiksi syömään hieman suttuisempaan ravintolaan.