Joanna Krupa ihastutti bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Siskokset Marta ja Joanna Krupa ovat nousseet usein otsikoihin erityisesti valokuvillaan. Puolalais-amerikkalaisia kaunottaria on viime aikoina kutsuttu amerikkalaislehdissä myös ”maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi”.

Nyt Joanna on päätynyt paparazzikuviin lomaillessaan Miami Beachilla. Kaunotar keikisteli rannalla vaaleanpunaisissa bikineissä, ja samalla hänen upea bikinivartalonsa tuli takuulla huomatuksi ainakin miesten keskuudessa.

Seksikkäimmäksi uimapukumalliksi muutama vuosi sitten äänestetty Joanna Krupa teki ensimmäisen elokuvaroolinsa vuonna 2001 esiintyessään Blondin kosto -elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty monissa muissakin elokuvissa ja televisiosarjoissa, kutenLas Vegas, CSI ja Scary Movie 4. Kesällä 2012 Joanna kuvaa The Real Housewives of Miami -realityohjelmaa Floridassa.

Näyttelijänäkin useissa elokuvissa nähty Joanna Krupa on tullut Yhdysvalloissa tunnetuksi myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana ja Playboy-mallina. Parhaillaan hän tähdittää Real Housewife of Miami -realitysarjaa. Lisäksi Joanna on poseerannut lukuisten tunnettujen lehtien kansikuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi FMH, Maxim ja ENVY.