Paris Hilton timmissä bikinikunnossa – katso kuvat uima-altaalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin useiden kuukausien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime aikoina hänet on kuvattu julkkisjuhlissa ja uimarannoilla. Äskettäin perijätär paljasti palaavansa musiikkibisnekseen artistina, mutta viime viikonloppuna hänet nähtiin jo DJ-keikalla.

Paris Hilton heitti DJ-keikan Sao Paulossa Brasiliassa. POP Music Festival -tapahtumassa esiintynyt neitokainen on saanut kovasti kritiikkiä alan ammattilaisilta. Tuoreiden kuvien perusteella Paris ei kuitenkaan näytä juuri huolestuneen kommenteista, sillä hänet on kuvattu nauttimassa täysin rinnoin lomastaan hotellin uima-altaalla Sao Paulossa.

Seurapiirikaunottaren edellinen yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.