Vau! 9-vuotiaan pojan pingis-temput hämmästyttävät – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

YouTube-palvelusta löytyy tuhansia videoita, joissa lapset esittelevät erikoistaitojaan. Lasten tekemät temput saattavat hämmästyttää monia, sillä esimerkiksi äskettäin verkossa levisi video leukoja vetävästä vauvasta. Nyt eräs Tom-niminen poika on noussut otsikoihin uskomattoman tarkkuutensa vuoksi.

Verkossa julkaistulla videolla nimittäin nähdään, kuinka yhdeksänvuotias poika heittää pingispalloja yhdellä heitolla ”sukkana sisään”. Tom on asetellut videolla vedellä täytetyn sinisen juomalasin erilaisiin paikkoihin hänen kodissaan.

Poika muun muuassa heittää pingispallon seinien kautta onnistuneesti siniseen mukiin. Eräässä taidonnäytteessä poika istuu aurinkotuolilla ja heittää pienen pallon mukiin useiden metrien päästä. Loppuhuipennuksena Tom viskaisee pallon näyttävästi juomalasiin trampoliinilta.