Willow Smith yllätti lävistyksellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Will Smithin julkkisperheen nuorin tähti Willow Smith nousi taannoin Whip My Hair -singlellään kertaheitolla tähdeksi, sillä kappaleesta tuli suuri hitti. Samalla neitokaisesta tuli roolimalli ja hänen hiuksistaan trendi. Sittemmin Willow järkytti fanejaan ajelemalla päänsä kaljuksi.

Nyt 11-vuotias Willow Smith on aiheuttanut jälleen ihmetystä radikaaleilla tyylimuutoksillaan. Lapsitähti nimittäin julkaisi Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän esittelee kielilävistystään. Tytön julkkisvanhemmat ovat selvästikin antaneet luvan lävistykseen, sillä maan sääntöjen mukaan alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan lupa lävistyksien hankkimiseen.

Hollywood-pariskunnan Will ja Jada Pinkett Smithin tytär, Willow Camille Reign Smith, tunnetaan parhaiten Willow-nimellään. Hän teki näyttelijädebyyttinsä isänsä tähdittämässä I Am Legend -elokuvassa vuonna 2007. Lapsitähden tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Whip My Hair, 21st Century Girl ja Fireball. Nuorta popparia kutsutaan Mini-Rihannaksi ulkonäkönsä, ystäviensä ja esiintymistyylinsä vuoksi.