Arttu Wiskari tähteydestä: ”Samalta kaljat maistuu ja pierut haisee”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Arttu Wiskari nousi tähdeksi viime kesänä, kun hänen hittinsä valloittivat radioaallot. Tänä kesänä menestys näkyy keikkakalenterin täyttymisenä, sillä kiireinen artisti kiertää parhaillaan tiiviisti Suomea. Viikonloppuna hän esiintyi Tammerkosken sillalla.

– Ei kerkee töihin enää. Oikeisiin töihin niin sanotusti. Aina silloin tällöin tekee mieli mennä rautakauppaan nollailemaan, mutta nyt ei ole pitkään aikaan kerennyt. Samalta ne kaljat maistuu edelleen ja pierut haisee, että ei se silleen ole muuttunut mihinkään. Ehkä vähän mielenkiintoisempaa kuin aikoinaan, Arttu Wiskari kertoi Staralle.

Pelkkää ruusuilla tanssimista artistin elämä ei kuitenkaan ole.

– Tietenkin tähän mahtuu notkahduksia, että biisejä ei saa valmiiksi ja levyn julkaiseminen siirtyy koko ajan. Masiksia ja tämmöisiä, mutta ihan samalla tavalla tää homma toimii kuin ennenkin.

Tuntematon potilas ja Mökkitie soivat edelleen radioaalloilla, mutta monet odottavat jo uusia kappaleita. Keikoilla niitä jo esitetään, ja loppukesästä myös radioaalloilla saadaan kuulla uusi single varsin synkästä aiheesta.

– Tänään soitettiin melkein pelkästään uusia biisejä. Noi radiopomot ovat siinä mielessä nihkeitä kavereita, että ne tuppaa olemaan heinäkuun aina lomalla. Totta kai ne ansaitsevat lomansa. Jos ei heinäkuussa niin heti kun ne palaavat lomalta, niin mä lupaan, että Palava mies -niminen sinkku on niiden pöydällä.

– Vaikka nimi on Palava mies ja mieleen tulee että joku ukko on liekeissä, niin se kertoo osittain loppuunpalamisesta. Niitä on liikaa otsikoissa. Ilta-Sanomissa ja Iltalehdessä melkein viikoittain.