Miehet karttavat seksikästä tyttöbändiläistä: ”Yhdeksän vuotta ilman treffejä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen poptähti-lauluntekijä Heidi Range tunnetaan parhaiten Sugababes-tyttöbändin jäsenenä. Hänet nähtiin vastikään Dancing On Ice -ohjelmassa, jossa julkkikset kilpailevat voitosta jäätanssin merkeissä.

Nyt 29-vuotias popkaunotar kertoi rakkauselämänsä olevan täysin olematon. Viime vuonna pitkäaikaisesta kumppanistaan eronnut Heidi Range ei saa nimittäin lainkaan treffikutsuja miehiltä. Laulajan mukaan hän on ollut viimeksi treffeillä yhdeksän vuotta sitten.

– Minua ei pyydetä koskaan treffeille. Olin viimeksi treffeillä 20-vuotiaana, Heidi Range kertoi New!-lehdelle.

Heidi Range seurusteli kahdeksan vuoden ajan televisiojuontaja Dave Berryn kanssa. He kihlasivat toisensa viime vuonna, mutta häitä ei koskaan juhlittu. Poptähti kertoi yllättävästä erosta Twitter-blogissaan. Pariskunnan kihlauksen purkautuminen tuli monelle yllätyksenä. Heidän huhuttiin eronneen, koska Dave Berry rakasti liikaa juhlimista.

Sugababes-yhtyeen ainoa alkuperäinen jäsen Keisha Bunchanan jätti laulutrion vuonna 2009. Buchanan tilalle otettiin vuoden 2009 Britannian euroviisuedustaja Jade Ewen. Maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoonaa albumia myyneen yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Too Lost in You, Push the Button ja Red Dress.