Kate Uptonin bikinivideo oli liikaa YouTubelle – julkaistiin nyt uudelleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka huippumalli Kate Upton tanssahteli valokuvaaja Terry Richardsonin julkaisemalla nettivideolla erittäin pienissä bikineissä. YouTube poisti videon nopeasti sen sijaan, että se olisi asettanut sille esimerkiksi 18 vuoden ikärajan.

Kuva: YouTube

YouTube ilmoittaa poistaneensa teinimallin tanssivideon, koska se rikkoi palvelun alastomuutta ja seksuaalista sisältöä koskevia sääntöjä. Toisin sanoen teinimallin bikinit olivat niin pienet, että Katen katsottiin olevan käytännössä alaston. Nyt video on kuitenkin tehnyt paluun, sillä se on julkaistu uudelleen YouTubessa. Videolla Kate tanssii Rej3ctzin kappaletta Cat Daddy. Katso video ja kuvakaappaukset alta.

Kuva: YouTube

Amerikkalainen Kate Upton nousi helmikuussa 2011 huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet uimapukunumeronsa malliksi. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.