Lady Gaga estottomassa esiintymisasussa Melbournessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Samaan aikaan hän kahinoi julkisuudessa kollegansa Madonnan kanssa. Supertähti on parhaillaan maailmankiertueellaan Australiassa.

Tällä kertaa Lady Gaga on kuvattu esiintymässä Melbournessa, jossa täysi areenallinen katsojia sai todistaa neitokaisen paljastavia esiintymisasuja. Runsaasti mustaa nahkaa sisältävä garderobi ei nimittäin liikoja paljasta pintaa peittele, ja erityisesti laulajan takamus jää usein lähes paljaaksi.

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber 22,5 miljoonalla seuraajallaan. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.