Mel Gibsonin pidättänyt poliisi sai potkut – ei suostunut valehtelemaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Mel Gibson tuomittiin viime vuonna ehdonalaiseen vankeuteen pahoinpitelystä. Hän oli kuukausien ajan otsikoissa hakattuaan entisen tyttöystävänsä Oksana Grigorievan ja uhkailtuaan tätä lukuisia kertoja puhelimessa. Sittemmin hänen raivokohtauksensa päätyi äänitteenä verkkoon.

Näyttelijä pidätettiin vuonna 2006 rattijuopumuksesta, ja nyt pidätyksen tuolloin tehnyt poliisi on saanut yllättäen potkut. Konstaapeli James Mee on haastanut Los Angelesin poliisin oikeuteen, koska hänen mukaansa potkujen syynä oli Gibsonin pidätys.

Mee väittää ajautuneen riitoihin esimiestensä kanssa, koska ei vaatimuksista huolimatta suostunut kaunistelemaan supertähden pidätysraporttia. Raportin mukaan Gibson huuteli rajuja juutalaisvastaisia kommentteja, jotka poliisin esimiehet olisivat halunneet kuitenkin poistaa raportista, Los Angeles Times uutisoi. Esimiehet ovat kiistäneet jyrkästi, että potkut liittyisivät jotenkin Gibsonin pidätykseen.

Mel Gibson nousi aikoinaan kuuluisuuteen 1980-luvulla Mad Max ja Tappava ase -elokuvasarjojen kautta. Gibson on näytellyt myös muun muassa elokuvissa Payback – tilinteko, Patriot ja Signs. Tähti on toiminut urallaan myös ohjaajana monissa eri elokuvissa, kuten Braveheart – taipumaton, The Passion of the Christ ja Apocalypto. Miehen elokuvien keskeisiä teemoja ovat sota, “oikeutettu” kosto, kärsimys ja runsas väkivalta.