Ilmiö levisi Twitterissä – alushousut jätettiin kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy valtava määrä erilaisia teemapäiviä, ja niistä monet ovat levinneet Suomeenkin saakka. Täälläkin on nimittäin vietetty niin Tissipäivää kuin monia muitakin vastaavia tempauksia. Nyt netissä on saanut yllättäen alkunsa myös Jätä alushousut kotiin -teemapäivä.

Viime viikolla Twitterissä alkoi nimittäin levitä viestejä, joissa kehotettiin olemaan pukematta alushousuja jalkaan 24 tuntiin. Tämä No Panty Day levisi valtavalla nopeudella ja siitä tuli hetkeksi jopa yksi koko Twitterin puhutuimmista aiheista.

Nopeasti vähintään kymmenettuhannet netinkäyttäjät ilmoittivat verkossa jättäneensä alushousut pukematta vuorokaudeksi. Samalla ihmiset kertoivat toisilleen kokemuksia ja antoivat neuvoja muun muassa miten naisten tulee kiivetä portaita ilman alushousuja siten, ettei mitään ylimääräistä paljastuisi muille. Luonnollisesti verkosta löytyi myös ihmisiä, jotka kritisoivat moisen tempauksen keksimistä. Vielä ei ole tietoa koska seuraava No Panty Day on, mutta sen huomannee aikanaan ainakin Twitteristä.