Lääkäri totesi lapsettomaksi – nainen ei uskonut ja synnytti neloset

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lasten hankkiminen on varmasti osa monen pariskunnan tulevaisuudensuunnitelmia. Siksi eräs brittinainen olikin musertunut saadessaan kuulla, ettei hän voisi koskaan saada lapsia. Lääkäreiden diagnoosista huolimatta hän kuitenkin synnytti myöhemmin terveet neloset.

Charlene Medlicottilla todettiin 15-vuotiaana munasarjojen monirakkulaporeyhtymä eli PCOS, jonka seurauksena lääkärit totesivat, ettei hän voisi koskaan saada lapsia, Daily Mail kertoo. Nyt 20-vuotias nainen on kuitenkin todistanut lääkäreiden hedelmättömyysdiagnoosin vääräksi, sillä hän on neljän puolivuotiaan tyttövauvan onnellinen äiti. Nelikon siittämiseen ei käytetty minkäänlaisia keinohedelmöityshoitoja.

Charlenen PCOS rajoittaa ovulaatiota, joten lääkärit olivat täysin varmoja, ettei hän voisi synnyttää lapsia. Nainen ja hänen kihlattunsa Mark Connaughton saivat kuitenkin onnekseen kuulla, että Charlene oli raskaana. Nelosien synnyttäminen voi olla kuitenkin vaarallista, ja lääkärit neuvoivatkin naista abortoimaan kaksi neljästä lapsesta, jotta kahdella muulla olisi suuremmat selviämismahdollisuudet.

Vuodesta 2010 kihloissa ollut pariskunta ei kuitenkaan kuunnellut lääkäreiden neuvoja, vaan he päättivät pitää kaikki vauvat. Neloset syntyivät keskosina, mutta nyt Charlene ja Mark ovat neljän terveen tyttölapsen onnelliset vanhemmat. Charlenen ihmeraskauden todennäköisyyden kerrotaan olleen vain yhden suhde 25 miljoonaan.