Tyttöbändiläiset bikineissä – kuin kärpäspaperia miehille! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuosien menestyksekkäimmistä tyttöyhtyeistä, brittiläinen Girls Aloud, ilmoitti noin kolme vuotta sitten hajoavansa. Bändin jäsenet, Sarah Harding, Cheryl Cole, Nadine Coyle, Nicola Roberts ja Kimberley Walsh, ovat kuitenkin jatkaneet uraansa muun muuassa sooloalbumeilla.

Kurvikkaasta vartalostaan suitsutusta saava 30-vuotias Kimberley Walsh on nyt suunnannut aurinkolomalle Las Vegasiin yhdessä entisen bänditoverinsa Nicola Walshin kanssa. Bikineihin pukeutuneet popkaunottaret vetivät hotellin uima-altaalla miehiä puoleensa kuin kärpäspaperi. Syy lomareissuun on bänditoveri Cherlyl Colen 30-vuotisbileet.

Musikaaleissakin esiintynyt Kimberley Walsh toimii muun muuassa Puma-merkin mainosmallina. Hän on seurustellut jo seitsemän vuoden ajan Justin Scottin kanssa. Äskettäin neitokainen kertoi, että hän haaveilee jo avioliitosta rakkaansa kanssa. Walsh on maailman seksikkäimmäksi poppariksi valitun Cheryl Colen hyvä ystävä.