The Catalinan seksipommit ilakoivat rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina maailmalla on lanseerattu lukuisia realitysarjoja, joissa seurataan jonkun tietyn bilehenkisen joukkion elämää. The Jersey Shore on saanut jo useita kopioita, joista suosituinta kuvataan Britanniassa. Viime kuussa joukkoon tuli myös uutuussarja The Catalina.

Sarjan tähdet ovat jo ehtineet aiheuttaa kovastikin otsioita, sillä he ovat tuskin ehtineet pukeutia bikinikuvaustensa välillä. Aiemmin tänään verkkoon päätyi Morgan Moren bikinikuvia, mutta nyt hän ja muut sarjan kaunottaret nähdään keikistelemässä bikineissä. Moren lisäksi bikineissä kuvattiin Karina Derizans, Vicky Serra ja Stephanie Andron.

The Catalina -sarjassa seurataan nuorten aikuisten vauhdikasta elämää Miamin South Beachilla sijaitsevassa The Catalina -hotellissa. Sarjaa esittää Yhdysvalloissa The CW Network. Realitysarja sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa keskiviikkona.