Andy Griffith on kuollut – miljoonat fanit surevat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneiden supertähtien alati kasvava joukko on saanut jälleen uuden jäsenen, kun rakastettu televisiotähti Andy Griffith on menehtynyt 86-vuotiaana. Griffith teki kymmeniä vuosia jatkuneen ja erittäin menestyksekkään uran television ja musiikin parissa.

Andy Griffith nukkui pois tiistaina aamuseitsemältä kotonaan Roanoke Islandilla Pohjois-Carolinassa. Poliisi vahvisti suru-uutisen CNN-uutiskanavalle. Tähden kerrotaan menehtyneen pitkäaikaiseen sairauteen, josta ei ole juuri annettu tietoja julkisuudessa. Perheen mukaan Griffith haudataan kotisaarelleen.

Griffithin tunnetuin roolityö nähtiin 80- ja 90-luvuilla Matlock-televisiosarjassa. Lisäksi hänen oma The Andy Griffith Show -ohjelmansa nousi huippusuosituksi ympäri maailmaa. Monipuolinen näyttelijä teki myös gospel-laulajana Grammy-palkitun uran. Miljoonien surevien fanien joukossa on myös presidentti Barack Obama, joka esitti julkisen surunvalittelunsa tapahtuneesta.