Arianny Celeste ei ilmestynyt oikeuteen – päätyi bikineissä rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

UFC eli Ultimate Fighting Championship on amerikkalainen vapaaotteluorganisaatio, joka järjestää kovuudestaan tunnettuja vapaaotteluita. Erittäin fyysisissä otteluissa läsnä ovat myös näyttävät kehätytöt, joista Arianny Celeste on nyt joutunut ongelmiin virkavallan kanssa.

Arianny Celeste on UFC-kehätyttönä työskentelyn lisäksi esiintynyt myös Playboy-lehden kannessa. TMZ-sivusto kertoi taannoin kuinka 26-vuotias kaunotar pidätettiin Las Vegasissa perheväkivallan takia. Nyt hänen olisi Splash Newsin mukaan pitänyt olla Las Vegasin oikeustalolla vastaamassa syytteisiin, mutta sen sijaan hän nautti auringosta Miami Beachilla bikineissä.

Playboyn lisäksi Arianny on poseerannut uransa aikana muun muassa Maxim, FHM ja Sports Illustrated -lehdissä. Taannoisen pidätyksen taustat eivät ole vielä täysin selvillä, mutta neitokaisen tiedetään olleen viettämässä iltaa paikallisessa ravintolassa. Pidätyksensä seurauksena Celesteltä, oikealta nimeltään Arianny Lopez, jäi väliin UFC 146 -otteluita. UFC:n puheenjohtaja Dana White seisoo kehätyttönsä takana todeten tämän olevan ”hyvä tyttö ja hyvä lähettiläs UFC:lle”.