Jodie Marsh ryhtyi bodaamaan ja hankki silikonirinnat – karmaiseva tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautunut julkkis on pysytellyt julkisuuden valokeilassa keinoja kaihtamatta.

Äskettäin kaunotar voitti kehonrakennuksen mestaruuden Yhdysvalloissa järjestetyssä kilpailussa, mutta kertoi olevansa tyytymätön vartaloonsa. Nyt Jodie on kuvattu poistumassa ITV-televisiokanavan studiolta, jossa hän vieraili kanavan suositussa aamuohjelmassa. Kuvista nähdään millainen tulos syntyy, kun BB-kaunotar hankkii silikonit ja ryhtyy bodaamaan.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.