Imogen Thomas tumpeloi kadulla – rinnat olivat pullahtaa esiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Walesilainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi taannoin viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa huippufutari Ryan Giggsiin. Miss Wales -missikilpailun voittaja esiintyi vuonna 2006 kolmen kuukauden ajan Big Brother -realitysarjassa.

Nyt kodinrikkojan mainetta kantava Imogen Thomas on nähty illanvietossa upeassa pinkissä mekossa. 29-vuotias mallikaunotar onnistui kadulla kävellessään pudottamaan kassinsa, ja antoikin samalla paparazzeille runsaasti silmänruokaa. Naisen muhkeat rinnat nimittäin pompsahtivat antoisan mekon kaula-aukosta näytille. Hymyilevä neitokainen korjasi heti mekkoaan, ettei paljastaisi enempää sulojaan ohikulkijoille.

Imogen Thomasin Twitter-blogia seuraa nykyisin yli 300.000 fania. Neitokainen julkaiseekin aika ajoin rohkeita otoksia blogiinsa ihailijoidensa nähtäväksi. Hän kertoi taannoin aloittaneensa tiukan kuntokuurin, koska hän haluaa vatsalihaksensa näkyviin. Kaunotar on kertonut, että hän on saanut litistettyä vatsaansa bikram-joogalla.