Ida Ljungqvist ja Kristina Shannon maailman kuumin lesbopari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä, realitysarjasta ja glamour-mallikuvista Yhdysvalloissa tunnetuksi tulleet kaksossiskokset Kristina ja Karissa Shannon olivat äskettäin mukana Britannian julkkisten Big Brother -tuotantokaudella. Nyt Kristina on otsikoissa tulikuuman lesbosuhteensa merkeissä.

Kristina Shannon on nimittäin esitellyt uuden tyttöystävänsä, joka on hänen ruotsalaistaustainen Playboy-kollegansa Ida Ljungqvist. Nyt maailman todennäköisesti kuumin lesbopari on kuvattu illastamassa ja suutelemassa Hollywoodissa sijaitsevassa Katsuya-ravintolassa.

Kristina ja Karissa Shannon tulivat tunnetuiksi, kun he seurustelivat molemmat samaan aikaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa vuonna 2008. Suhteen myötä he pääsivät mukaan myös suosittuun The Girls Next Door -realitysarjaan. Vuonna 2008 siskokset pidätettiin epäiltynä kotibileissä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Syyskuussa 2010 kuvia Karissan ja hänen poikaystävänsä Sam Jonesin kotipornovideosta julkaistiin verkossa.

Los Angelesissa asuvan ja muotisuunnittelijan koulutuksen saanut Ida Ljungqvist on Playmate Of The Year 2009. Tansaniassa syntyneet Ljungqvistin isä on tansanialainen, mutta hänen äitinsä on ruotsalainen. Hän on myös historian ensimmäinen afrikkalaissyntyinen Playmate. Idan isä työskenteli Unicefille, mistä syystä hän on asunut Ruotsissa, Tanskassa, Britanniassa, Ranskassa, Ugandassa, Tansaniassa, Etiopiassa, Thaimaassa, Vietnamissa ja Kambodzassa. Useita kieliä sujuvasti puhuva Playmate Hän avioitui joulukuussa 2007 Joshua Langin kanssa, mutta pariskunta erosi vajaan vuoden jälkeen.