Alessandra Ambrosion päiväkävely käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa lähes kolme vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Taannoin 30-vuotias Alessandra Ambrosio kuvattiin poseeraamassa yhdessä näyttelijä Ashton Kutcherin kanssa brasilialaisen Colcci-vaateyhtiön muotikuvauksissa. Tällä kertaa kaunotar on suunnannut poikaystävänsä Jamie Mazurin ja lapsensa Noahin kanssa kävelylle Malibussa. Alessandraa voidaan huippumalli-statuksen johdosta nimittää yhdeksi maailman seksikkäimmistä perheenäideistä, ja nämä kuvat vahvistavat asian.

Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.