Candice Swanepoel esitteli upeaa bikinivartaloaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut yhdeksi kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -alusvaatemalli oli taannoin otsikoissa langanlaihan olemuksensa vuoksi. Sittemmin hän on onnistunut saamaan hieman lisää massaa vartaloonsa.

Tällä viikolla Candice Swanepoel on poseerannut bikineissä Miami Beachin rannalla päivittäin, joten tuloksena on varsinainen bikinien muotinäytös. Nyt esiteltävät bikinit ovat mahdollisesti loppuneet, sillä kaunotar joutui pukemaan ylleen värin perusteella eri paria olevat bikinit. Se ei kuitenkaan silminnäkijöitä todennäköisesti haitannut.

23-vuotias supermalli Candice Swanepoel aloitti mallinuransa jo 15-vuotiaana. Nousujohteisen uransa aikana Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue-lehden kansia sekä poseerannut Niken mainoksissa. Taannoin sinisilmäinen kaunotar pääsi myös Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle sijalle 10 reilun kahden miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on miljoonien miesten harmiksi varattu nainen, sillä hän on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.