Heidi Klum julkaisi seksikkään bikinikuvan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailma järkyttyi jokin aika sitten laulaja Sealin ja supermalli Heidi Klumin eroilmoituksesta. Uutiset tulivat suurelle yleisölle yllätyksenä, sillä parin liittoa pidettiin poikkeuksellisen onnellisena.

Kaunotar myönsi jokin aika sitten, että parilla oli ollut jo pitkään ongelmia, joista he eivät halunneet puhua julkisesti. 38-vuotias malli ottaakin sinkkuelämästään kaiken irti, ja on eron jälkeen poseerannut useissa kuvissa vähäpukeisena. Nyt kaunotar julkaisi itsestään kuvan Twitter-palvelussa, jossa nähdään Heidin täydellisyyttä hipova bikinikroppa. Supermalli värisyttää muita rantalomailijoita leopardikuvioisilla bikineillään.

Heidi Klum avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.