Vau, mikä kaunotar! Laulajatähti julkaisi lomakuviaan verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian X Factor -ohjelmasta tunnetuksi tullut Alexandra Burke on historian toinen naissooloartisti, joka on myynyt singleään Britanniassa yli miljoona kappaletta. Kyseessä on hänen esikoissinglensä Hallelujah, joka on cover-versio Leonard Cohenin klassikosta.

Viime päivinä 23-vuotias popkaunotar on julkaissut Twitter-blogissaan kuvia, jossa hän poseeraa bikineissä. Jalkapalloilija Jermain Defoen kanssa seurusteleva laulajatähti lomailee parhaillaan Miamissa, ja nyt verkkoon on taas ilmestynyt uusi kattaus tuoreita bikinikuvia.

Alexandra Burke joutui äskettäin kohtaamaan hurjia väitteitä, joiden mukaan hänen poikaystävänsä olisi pettänyt popkaunotarta erään mallin kanssa. Urheilijan väitetty seksikumppani paljasti asian lehdistölle ja kertoi harrastaneensa seksiä Jermain Defoen kanssa Malmaison-hotellilla. Alexandra Burke ei ole kommentoinut kohua julkisuudessa.