Tältä Brigitte Nielsen näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toimintaelokuvien tähtenä 1980-luvun puolivälissä tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Brigitte Nielsen lähentelee iältään jo viittäkymmentä, mutta hän on yhä edelleen tyrmäävä ilmestys. Viime vuosina lähinnä b-luokan elokuvia tähdittänyt neitokainen on nyt päätynyt paparazzikuviin.

Brigitte Nielsen kuvattiin iltakävelyllä miesystävänsä Mattia Dessin kanssa Los Angelesin The Grove -kauppakeskuksessa.

48-vuotias tanskalaissyntyinen Brigitte Nielsen tuli aikoinaan tunnetuksi Rocky IV -elokuvan tähtenä. Tuolloin pitkä kaunotar nousi kertaheitolla maailmanlaajuiseksi tähdeksi. Ura jatkui sittemmin lukuisilla elokuvilla, mutta a-sarjan tähdeksi Nielsen ei koskaan noussut. Hän avioitui Rocky IV -elokuvan päätähden Sylvester Stallonen kanssa, mutta avioliitto päättyi lopulta eroon.