Julkkisnaisten valokuvausilmiö leviää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähtien medianhallinta on muuttunut valtavasti viimeisen kymmenen vuoden aikana, kun he voivat nykyisin itse tuottaa sisältöä esimerkiksi Facebookiin ja Twitteriin. Erityisesti jälkimmäinen on muodostunut julkkisten kanavaksi, jossa he oikovat vääriä väitteitä ja julkaisevat lomakuviaan.

Tänä kesänä eräs valokuvausilmiö on kasvattanut huimasti suosiotaan. Aiemmin kaunottaret julkaisivat rantakuvia omasta perspektiivistään harvakseltaan, mutta viime aikoina sellaisia on alkanut tulla jo lukemattomilta naistähdiltä päivittäin.

Ohessa pieni otos tuoreimmista kuvista. Niissä nähdään miten esimerkiksi glamour-malli Nicole ”Coco” Austin, laulaja Alexandra Burke, realitytähti Sam Faiers, supermalli Heidi Klum, teinitähti Miley Cyrus, supermalli Miranda Kerr ja näyttelijä Adrianne Curry poseeraavat tämänkaltaisissa kuvissa.