Stara Roskildessa: M83 villitsi ja Bruce Springsteen järjesti herätyskokouksen – kuvakooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskan Roskildessa on parhaillaan käynnissä valtava rockfestivaali, jossa on päivittäin paikalla yhteensä noin 120.000 ihmistä. Heistä 89.000 on lipun maksaneita ja loput vapaaehtoisia. Stara on paikan päällä tallentamassa tunnelmat kuviksi.

Eilen lauantaina Roskilden festivaalin ykköseksi nousi Suomessakin taannoin esiintynyt M83, joka villitsi yleisömeren Arena Stagella. Näyttävän ja energisen keikan loppupuolella kuultu Midnight City sai telttalavan noin 20.000 katsojaa hurmokseen.

Orange Stagen päälavalla esiintyivät The Roots, MEW ja jenkkirockin legenda Bruce Springsteen. Veteraanirokkari tarjosi yleisölle aikuisrockin lisäksi hengellisen herätyskokouksen, jonka loppumattomat ”Praise The Lord!” ja ”Can you feel the spirit?” -hehkutukset eivät olleet kuitenkaan kaikkien makuun. Born in the U.S.A. -klassikko jäi tuttuun tapaan soittamatta.

Tänään sunnuntaina Roskilden pääesiintyjänä nähdään Björk. Katso Roskilden perjantain kuvakooste tästä linkistä.