Hollywoodissa haku päällä: ”Oletko nähnyt tätä koiranpentua?” – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin entinen supertähtipariskunta Bruce Willis ja Demi Moore olivat naimisissa 13 vuoden ajan. Pariskunnalla on kolme yhteistä tytärtä, 23-vuotias Rumer, 20-vuotias Scout sekä 17-vuotias Tallulah. Rumer on tehnyt myös julkista uraa ja nähty 90210-televisiosarjan tähtenä.

Nyt Rumer on tukalassa tilanteessa, sillä hänen koiranpentunsa Indy on karkuteillä. Tapaus on saanut suuren mediahuomion, mutta pentua ei ole siitä huolimatta vielä löytynyt. Nyt Rumer on levittänyt Hollywood Hillsin alueelle myös ilmoituksia, joissa pyydetään havaintoja hänen rakkaasta koirastaan.

Kuva: Splash

23-vuotias Rumer Willis on amerikkalainen näyttelijätär, joka on esiintynyt jo useissa elokuvissa. Rumer teki debyyttinsä valkokankaalla Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Hän oli mukana myös elokuvassa Striptease, The Whole Nine Yards ja Hostage. Rumer Willis tekee tällä hetkellä yhteistyötä Badgley Mischka -vaatemerkin kanssa. Taannoin hän poseerasi malliston upeissa mainoskuvissa.

Kuva: Splash