”Tom Cruise kohteli vaimoaan kuin robottia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes nousivat vastikään otsikoihin avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka yhteishuoltajuudesta saattaa alkaa oikeustaisto tähtien välillä.

Nyt lähde on paljastanut TMZ-sivustolle, että Tom Cruisen kontrolloiva käytös tukahdutti rakkauden avioliitossa. Näyttelijän kerrotaan kohdelleen Katie Holmesia kuin robottia. Väitteiden mukaan mies teki liiton aikana kaikki päätökset vaimonsa puolesta. Hänen kerrotaan vaikuttaneen muun muassa Holmesin elokuvaprojekteihin.

Lähde kertoo, että Cruise valikoi Thank You For Smoking -elokuvan promootiokuvista pois otokset, joissa Holmes esimerkiksi suuteli vastanäyttelijäänsä Aaron Eckhartia. Miehen kerrotaan kieltäneen vaimoaan matkustamasta muiden tähtien kanssa samalla lentokoneella Batman Begins -elokuvan kuvausten aikana. Cruise passitti vaimonsa istumaan omaan yksityiskoneeseensa, mikä suututti osan elokuvan näyttelijäkastista.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Avioeron syyksi spekuloidaan skientologia-uskontoa, johon Cruise suunnitteli käännyttävänsä kuusivuotiaan Suri-tyttärensä. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.